Junior kosárlabda: Második lett csoportjában a házigazda Pápa


2009-10-12 17:01:58  | cikk:  | 


Junior kosárlabda: Második lett csoportjában a házigazda Pápa főképe
Vasárnap a városi Sportcsarnokban rendezték a junior korosztály országos selejtezőjét. A pápai csapat előbb Veszprémmel, majd Zalaegerszeggel mérte össze erejét. Neubauer Tamás U-17-es csapata első mérkőzésén esélyeshez méltóan meggyőző játékot bemutatva 81-40-re nyert. A fiatalok edzője csak a győzelemmel volt elégedett.

- Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, nagyobb arányban is nyerhettünk volna, sajnos kulcsembereink Horváth Attila, Szeibert Zsombor és Balogh Mihály hamar összeszedték három faultjukat, azonban így sem férhetett kétség a győzelmünkhöz.

A nap második összecsapásán a Zalaegerszeg – Veszprém találkozó kiütéses zalai diadalt hozott, 113-35-tel vonultak öltözőbe a csapatok. A felsőházba való kvalifikáció a Pápa – Zalaegerszeg meccsen dőlt el, ahol kijött a tudásbéli különbség és 99-57-es vendéggyőzelem született. A pápaiak edzője elmondta, hogy reális az eredmény, hiszen a Zala megyei csapat az első perctől kezében tartotta a mérkőzést. Az eredmények alapján a pápai kosarasok a középcsoportban folytatják a küzdelmeket, a sorsolás ezen a héten tartják.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-09 10:26:26

Megyei rangadó vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-07-26 12:05:14

Öt nap a tó partján


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 17:23:44

Bozsik fesztivál a Perutz stadionban


ajánlott cikk főképe

2019-08-16 10:55:19

Veretlenek csatája


PÁPA időjárás