Elmarad a Monicomp Liga 17. fordulója


2010-12-02 15:04:31  | cikk:  | 


Elmarad a Monicomp Liga 17. fordulója főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a labdarúgó NB I 17. fordulóját. Az új játéknap 2011. február 26. Szintén elmaradnak a Magyar Kupa utolsó idei mérkőzései. A határozat alapját a versenykiírás azon passzusa szolgáltatja (28. A), amely szerint rendkívüli, indokolt esetben a bizottság későbbi időpontra halaszthatja a bajnokság fordulóját. A február 26-i kezdés azt jelenti, hogy nem változott a labdarúgó NB I tavaszi rajtjának korábban kitűzött időpontja. A Magyar Kupa jövő heti mérkőzéseit szintén tavaszra halasztotta a bizottság, az új játéknap február 16. Ennek értelmében természetesen elmarad a Lombard Pápa Szolnok elleni hétvégi bajnokija illetve az Újpest elleni kupavisszavágó is. Ami a Ligakupa idei mérkőzéseit illeti, azokról a bizottság később, a televíziós társaságokkal történő egyeztetést követően határoz. (nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-23 20:12:41

A Katalák csapata volt ismét a legjobb


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:31:44

Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat?


PÁPA időjárás