Ismét Farkas Tibor a Kertbarát Népfőiskola elnöke


2010-12-02 21:28:35  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ismét Farkas Tibor a Kertbarát Népfőiskola elnöke főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ Kertbarát Népfőiskolája ma este tartotta elnökségi ülését a Várkastélyban. A 39 tagú csoport határozatképes volt.
Először Farkas Tibor elnök, a Kertbarát Népfőiskola 35 éves múltjáról beszélt, majd ismertette az alapszabályokat és a tagok jogait, kötelezettségeit.
Elmondta, hogy 2010-ben 60 fő volt a taglétszám a népfőiskolában. A klub 25 előadással és egy bállal zárta az idei szezont.

Végül a tagság egyhangúan megszavazta Farkas Tibort elnöknek, Antal Györgyöt gazdasági vezető igazgatónak és titkárnak, Rosta Endrét alelnöknek, valamint Solymosi Jánost és Borbély Lászlót vezetőségi tagoknak.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 15:29:35

Egyházi Andrea: A tanulás-tanítás új útja ez mindannyiunk számára


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 17:32:26

Megújul a színházépület


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 14:09:54

Új eljárásrend a pápai kórházban