Folyamatosan tisztítják az utakat


2010-12-03 09:05:48  | cikk: mo  | 


Az éjszakai rövid ideig tartó havazást követően reggel hat óra óta intenzíven esik a hó. A Városgondnokság valamennyi hóekéje dolgozik a Pápa Város Önkormányzata fenntartásába tartozó  utakon. Buics Lajos, kommunális osztályvezető elmondta, a főbb közlekedési utak hókásásak, a mellékutak havasak. A Városgondnokság munkatársai elsősorban a főbb közlekedési útvonalakat, a helyijáratú autóbusz útvonalát, a buszmegállókat és a kerékpárutakat tisztítják, sózzák. A Magyar Közútkezelő Pápai Üzemmérnökségének kezelésébe tartozó utakon leesett 5-10 cm-es hó főleg a Bakonyban lassítja a forgalmat. A 83-as számú főút bakonyi szakaszain időnként kicsúszott, keresztbe fordult kamionok akadályozzák a közlekedést. A Pápai Üzemmérnökség vezetője arról tájékoztatott, hogy reggel hat óra óta hóekével és sószóróval tisztítják az utakat. A kezelésükbe tartozó útszakaszok hókásásak, havasak.
A meteorológusok délutántól remélnek enyhülést. Délnyugat felől tartósabban felszakadozik a felhőzet. Az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugaton -1, +3, délen, keleten 4, 10 fok között várható. Késő este északnyugaton -4, keleten még +3 fok körül alakul a hőmérséklet.Szombaton néhány órás napsütésre, elszórtan hózáporra számíthatunk. Vasárnap a napsütést követően délutántól beborul az ég, de csapadék nem várható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-13 07:55:26

20 éves az Allegro Művészeti Iskola


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 18:31:20

Érdekességek a Szent Koronáról


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:48:13

Értékes bébiétel adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


ajánlott cikk főképe

2019-12-22 19:09:43

Rocktörténet élőben