Ünnepi műsor a vörösiszap-katasztrófa kárelhárításában részvevők tiszteletére


2010-12-04 07:22:29  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Ünnepi műsor a vörösiszap-katasztrófa kárelhárításában részvevők tiszteletére főképe
Tegnap este a vörösiszap-katasztrófa kárelhárításban résztvevők és a károsultak számára adományokat felajánlók tiszteletére ünnepséget szervezett Pápa Város Önkormányzata a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében. A rendezvény dr. Kovács Zoltán, Pápa város polgármesterének köszönetnyilvánításával kezdődött. A kárelhárításban 109 fő dolgozott közel 6400 munkaórában. Mint mondta, talán nem kaptak mindig akkora elismerést, így ezúton, személyesen is megköszöni áldozatos munkájukat.
A polgármester köszöntőjét követően átadta a köszönetnyilvánító okleveleket Bánhidi Lászlónak, a Városgondnokság vezetőjének, Kovács Attilának, a Közszolg Kft. ügyvezetőjének, dr. Lukács Endrének, a Pápai Víz és Csatornamű Zrt. vezérigazgatójának, a Polgári Védelmi Kirendeltség vezetőjének, Gaál Zoltánnak és Németh Tamásnak, Pápa Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága parancsnokának.
A vörösiszap-katasztrófa kárelhárítása érdekében felajánlott jelentős értékű adományáért a Pápai Hús 1913. Kft. képviseletében Politzer József ügyvezető igazgató részesült elismerésben, továbbá az Új Lombard Sport Kft. és a Lombard Kft. képviseletében Bíró Péter és a Kopitrans Kft. képviselője, Koppendorfer Tamás ügyvezető, valamint Mádl István, az Agroprodukt Zrt. vezérigazgatója kaptak elismerő oklevelet.
Az oklevelek átadását a Pápai Musical Stúdió színes műsora és a Törpe Hrt. humoros összeállítása követte, az ünnepi műsort állófogadás zárta le.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-10 17:15:33

Újabb naptárt adott ki a városi könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 21:20:25

Túl minden határon - Vujity Tvrtko Pápán járt


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 20:55:02

KELLA koncert a kórházban


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 20:20:03

Vasárnap szavazunk