Adventi ráhangolódás a fedél nélkülieknek


2010-12-04 20:20:58  | cikk: Babos Petra  | A Pápai Református Nőszövetség advent idején minden évben megajándékozza a hajléktalanokat. Így történt ez ma délelőtt is a Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének a Barát utcai épületében. Az alkalmon dr. Varga Ferencné, a Pápai Református Nőszövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Varga Tünde tartott áhítatot. A rendezvény befejezéseként minden rászoruló ajándékcsomagot kapott, melybe főleg meleg ruhákat tettek a szervezők.
A délelőtt meghitt beszélgetéssel, közös énekléssel folytatódott, a vendégeket süteménnyel és teával kínálták a szervezők.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-14 21:52:48

Csak őszintén!


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 23:52:50

Elkészült az esztendő utolsó járdafelújítása


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 22:56:30

Városunkban zárult az Egymillió csillag a szegényekért program


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 21:18:01

Marton Sándor: Köszönöm azoknak, akik rám szavaztak