Adventi programok a Kossuth utcán


2010-12-05 14:11:50  | cikk: mo  | fotó: mo+Gulyás Attila  | 


Adventi programok a Kossuth utcán főképe
A fagyos, hideg időjárás miatt visszafogott érdeklődés övezte az advent második vasárnapja alkalmából szervezett programot a Kossuth utcán. De akik eljöttek, vidám hangulatú Mikulás-műsorban és változatos színpadi produkciókban részesülhettek, s a szervezőkkel, a Jókai Mór Művelődési Központtal valamint Pápa Város Önkormányzatával, a résztvevőkkel és a szereplőkkel együtt meríthettek az ünnepi hangulatból. Az adventi koszorú második gyertyáját dr. Vörös Ibolya önkormányzati képviselő gyújtotta meg. A programon a Honvéd Bajtársi Egyesület Vidám Nagyik Kórusa, a Megafon Zenei Egyesület, valamint a Nyárádi népdalkör karácsonyi slágereket énekelt, de az egybegyűltek láthattak betlehemes játékot a lovászpatonai Nefelejcs Nyugdíjas Klub előadásában és Mikulás-műsort a Borsosgyőri Kölyök Klub tolmácsolásában. Idővel aztán megérkezett a Télapó is. Feneketlen zsákjából előkerültek a szaloncukrok, s egy-egy dalért, mondókáért cserébe megjutalmazta a gyerekeket.
Az adventi rendezvény ideje alatt kézműves játszóház várta a gyerekeket, készültek a télapós asztaldíszek, képeslapok és fonott ajtódíszek.

Az adventi programsorozat folytatódik, hétköznap gyermekfellépők és amatőr művészeti csoportok produkciói szórakoztatják a járókelőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-14 21:52:48

Csak őszintén!


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 20:12:04

Az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja a pápai mentőállomáson


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 18:58:39

A katolikus Pápa - dr. Mail József és Salgó Ferenc voltak a vendégek


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 22:00:05

Lendületesen épül a körforgalom a Szent István úti csomópontnál