Szavazás: Elismerések a Lombardnak


2010-12-05 16:47:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az nb1.hu által felkért sportújságírók minden esztendőben különböző kategóriákban megválasztják a szezon legjobbjait. Legutóbb a legjobb trénereket és fiatal tehetségeket vették górcső alá a zsurnaliszták, mindkét kategóriában találkozhatunk Lombard érdekeltséggel.
A legjobb edzők csoportját 18 vokssal Herczeg András nyerte, a pápaiak trénere Imre Mátyás szavazatával (nb1.hu) illusztris társaságba került, hiszen Véber György Egervári Sándor, dr. Mezey György (Videoton), Prukner László (FTC), Tomislav Sivic (KTE) mellett a legjobb öt tréner tagja lett.
Legutóbb a legtehetségesebbnek tartott fiatalok sorrendjét tette közzé a honlap, ahol szintén találkozhatunk pápai névvel. A legígéretesebb fiatal tehetségek sorában a mainzi Szalai Ádám végzett az élen, Heffler Norbert Kádár Tamás (Newcastle), Stieber Zoltán (Aachen), Vadnai Dániel (MTK) társaságában a hatodik helyen zárt. Hefflerre Papp Győző, a Kisalföld újságírója voksolt. (nb1.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-08 18:02:39

Jótékony mikulásfutást rendeztek


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 16:58:20

Megőrizte hazai veretlenségét a pápai kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC