Télapó itt van…


2010-12-05 17:52:15  | cikk: Tóth Tamara  | 


Hagyományos módon a Mikulás jegyében családi délutánt szervezett a Jókai Mór Művelődési Központ ma. A program 15 órakor a győri Vaskakas Bábszínház műsorával kezdődött, a színpadra varázsolt nézőtér megtelt a Mikulást váró családokkal, a színészek a Micimackó című terepasztal játékot adták elő. Az előadás közben megérkezett a Mikulás is, aki meghallgatva a kívánságokat és a szép verseket, énekeket, átadta a kiérdemelt ajándékait a jó és a rossz gyermekeknek egyaránt. 16 órától a nagyobbaknak Mikulás Vár-lak játszóház, a kisebbeknek pedig Kerekítő-ölbeli játék kezdődött a színház emeleti előterében. A kézműves asztaloknál textilből mikulás figurákat, csizmákat, origami ablakdíszeket és különböző papírdekorációkat készítettek az ügyes kezű gyermekek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-12 19:15:30

Asztalos vizsgamunkák az Acsádyban


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 21:16:02

Miért jó egy vállalkozónak, ha van tudatosan felépített üzleti modellje?


ajánlott cikk főképe

2019-06-15 00:42:34

Bikini koncert a fesztivál első estéjén


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 21:18:12

Akiknek a néptánc az életük


PÁPA időjárás