Szekeres Adrienn szívhez szóló Adventi koncertet adott


2010-12-06 19:00:24  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Szekeres Adrienn szívhez szóló Adventi koncertet adott  főképe
Tegnap este 18 órakor teltházas koncertet adott Szekeres Adrienn a Református templomban. A program a Jókai Mór Művelődési Központ szervezésében jött létre az adventi ünnepségsorozat kiemelkedő részeként. Szekeres Adrienn adventi koncertje során felidézte a legszebb karácsonyi dalok mellett a számára kedves, vagy életében fontos szerepet játszó és a legsikeresebb slágereit is, melyeket a zeneszerető közönség is jól ismert és együtt énekelte a művésznővel. A dalok hallatán mindenkinek emberibb lett a karácsony közelsége, az ünnepvárás varázslatos hangulata, a szívek ünneplőbe öltöztek. A koncert különlegességeként három dalt együtt énekelt a művésznő az alkalomra alakult Pápai Református Egyházközség Gyermekkórusával, valamint egy pápai kisfiúval, Elekes Mátéval közösen egy duettet adtak elő.
Fontos, hogy pár órát mindannyian szánjunk advent valódi jelentésének, a várakozás örömének átélésére és tiszta szívvel, lélekkel éljük át a legfontosabb üzenetét: a szeretet mindenek feletti erejét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-30 22:29:50

"Mi dolgom a világban? Járd az utad, és megtudod!"


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:56:51

Megkezdődött az építkezés a Téglagyári úton


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 16:46:31

Lemondta előadásait a JMSZK


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 10:31:31

Népszerű volt a Jégpályák éjszakája Pápán