„Valahol minden gyermek jó” – az Ipartestületnél járt a Mikulás


2010-12-06 18:52:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


„Valahol minden gyermek jó” – az Ipartestületnél járt a Mikulás főképe
A gyermekek legnagyobb örömére ma késő délután a Pápa és Térsége Ipartestülethez is ellátogatott a Mikulás, ahol csomagokkal kedveskedett az iparos családok legkisebbjeinek. Közel 30-an versekkel, dalokkal várták a Télapót, aki egy mese után csupa finomságokkal teli csomagot ajándékozott a gyerekeknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet