A Mikulás a Vajda Péter Lakótelepi Óvodában is járt


2010-12-06 19:09:42  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Mikulás a Vajda Péter Lakótelepi Óvodában is járt főképe
A Vajda Péter Lakótelepi Óvoda közel 100 ovisa várta ma délelőtt a Nagyszakállú Öreget, aki finomabbnál finomabb csokival és szaloncukorral kedveskedett a szépen éneklő kicsiknek.
- Nálunk már hagyomány, hogy Mikuláskor néhány volt ovisunk, akik jelenleg már a Munkácsy Mihály Általános Iskolába járnak, egy műsorral kedveskednek nekünk, mi pedig szendviccsel vendégeljük meg őket. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség az óvoda és az iskola közötti jó kapcsolat ápolására. A mai nappal nem fejeződik be az ünnep, mivel holnap délelőtt még lehetőség lesz a Mikulással póni kocsikázni az óvoda környékén- mondta Becskereki Lászlóné tagóvoda-vezető.
Az munkácsys, 5. N osztályos tanulók a Télapó az erdőben című darabot adták elő a gyerekek nagy örömére.
A műsor végére a gyerekek által kifényesített kiscsizmák megteltek minden földi jóval.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-04 17:00:21

Dr. Áldozó Tamás: A bizottsági helyek elosztása pontosan tükrözi a szavazati arányokat


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 14:12:04

Szolgálatban szilveszterkor


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 22:24:36

A banda és a lakodalmasok


ajánlott cikk főképe

2020-01-28 21:36:08

Magyar emlékek Bajorországban