A Lungo Dromot támogatná a Macifész


2010-12-06 20:12:49  | cikk: mo  | 


A Lungo Dromot támogatná a Macifész főképe
Elektori nagygyűlést tartott ma délelőtt a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége (MACIFÉSZ). Az Országos Választási Bizottság ugyanis 2011. január 9-re tűzte ki a területi és az országos kisebbségi választásokat. A listaállítás határideje 2010. december 14-e.
A roma szervezet elnöke elmondta, amióta az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) létezik, mindig volt Veszprém megyei képviselő a testületben, ami nagymértékben segítette a megyei cigányság helyzetét. Kozák János elmondta azt is, a Fidesszel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően sikeres és eredményes foglalkoztatási programot vittek véghez Veszprém megyében, melynek keretében Pápán 10 főt foglalkoztatnak jelenleg is. Az elnök kérdésünkre elmondta, a települési önkormányzatokkal történő együttműködési megállapodás keretében jövőre folytatódik a foglalkoztatási program.
Az elektori nagygyűlésen arról határoztak a résztvevők, hogy a Fidesz választási szövetségesét, a Lungo Dromot támogatnák az országos és területi kisebbségi választásokon. A MACIFÉSZ elnöke azzal indokolta a döntést, hogy szervezetük programja összecseng a Fidesz kormányzati programjával, ezért kötnének együttműködési megállapodást a kormánypárt szövetségesével, a Lungo Drommal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-26 16:26:43

Könnyes búcsú László atyától


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 11:46:25

Helyi események - helyi emlékek


ajánlott cikk főképe

2020-06-19 11:44:36

Új rend a piacon és a parkolásban


ajánlott cikk főképe

2020-06-01 14:35:36

Új mezőgazdasági gépkereskedés nyílt Pápán