Matematikai játékok a Munkácsyban


2010-12-08 19:21:31  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Matematikai játékok a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskolában a különböző munkaközösségek játékos délutánt szerveznek évente a diákoknak. Így történt ez ma is, amikor a matematika munkaközösség Játsszunk matematikát! címmel hagyományos és új logikai feladatokra invitálta a felső tagozatos tanulókat.
- Olyan játékokat hoztunk a gyerekeknek, amelyek a logikai gondolkodást fejlesztik. Ezek olyan stratégiai játékok, mint például a malom, a dáma, a sudoku, a memóriakártya, a kockapóker és a rummikud. A játék öröme közben a matematika népszerűsítése a célunk. Nincs győztes és vesztes sem, a program végén a diákok pontozzák tetszésük szerint a játékokat- mondta el Tóthné Nagy Judit, a matematika munkaközösség vezetője.
Jövő szerdán az angol nyelvi játékok délutánját szervezi meg az iskola.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:59:36

Néhány hét múlva már működik az okoszebra


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 17:45:08

Szüneteltetik a nyilvános liturgiákat, de a templomok nyitva vannak


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 13:07:16

Részlegesen feloldották a látogatási tilalmat a szociális intézményekben


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság