A Szegfű Klubban is járt a Mikulás


2010-12-08 21:30:59  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Szegfű Klubban is járt a Mikulás főképe
A hagyományokhoz híven a Szegfű Klubba is ellátogatott ma délután a Mikulás. A program elején a Weöres Sándor Általános Iskola néhány tanulójának vidám műsorát nézhették meg a jelenlevők, majd a Télapó itt van éneklése közben megérkezett a Nagyszakállú a közel harminc gyermek legnagyobb örömére, aki csomagokkal kedveskedett a klubtagok kisgyermekeinek és unokáinak.
A Szegfű Klub december 28-án tartja év végi záró rendezvényét a Pedagógus Művelődési Házban.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-17 00:17:31

A pápai zsidóság történetére emlékeztek Pápa Város Napján


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 16:52:54

MSZP-s politikusok az EP választásról


ajánlott cikk főképe

2019-05-13 20:07:16

Keresd a békét és járj utána! - A tihanyi perjel volt a vendég


ajánlott cikk főképe

2019-08-15 18:48:46

Új megbízott vezető a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség élén


PÁPA időjárás