Lombard Pápa: Érdekes statisztikák a szezonról


2010-12-09 19:08:24  | cikk:  | 


Lombard Pápa: Érdekes statisztikák a szezonról főképe
Mint ismert, a Lombard Pápa a hetedik helyen fejezte be a Monicomp Liga őszi szezonját. Az nso.hu a száraz tényeken túl legutóbb azt vizsgálta, hogyan teljesítettek az NB I-es mezőny tagjai egy-egy mérkőzés közben, hogyan oldottak meg három fontos stratégiai feladatot: a vezetés megszerzését, az előny megtartását, illetve az események kedvezőtlen alakulása esetén a hátrány ledolgozását. A szerkesztők szerint a pápai csapat nyújtotta a legellentmondásosabb teljesítményt az ősszel, hiszen Szűcsék megdolgoztak ugyan az előnyért, amit aztán el is herdáltak. A pápaiak 12 alkalommal szereztek előnyt, és 9-szer lőtték az első gólt – ezekben a mezőny legjobbjai közé tartoznak, igen sokat - 491 percet - játszottak vezetés birtokában, csakhogy az előny elherdálásában is élharcosok a Vasassal, a Siófokkal, a Haladással és a Győrrel holtversenyben – ráadásul ezen a három mérkőzésen az ellenfél nemcsak kiegyenlített, hanem nyert is. Még egy ilyen „előzékeny” csapat nincs a mezőnyben, ez az oka annak, hogy a Lombard pontszámban messzebb van az élbolytól, mint ahogyan Véber edző remélte.
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-12 16:17:40

Világbajnokságra készül Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 11:37:15

Kispályás foci: A Spartacus és Nagygyimót nyerte a tavaszi szezont


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 20:16:39

Bravúros pontszerzés a bajnokesélyes otthonában


ajánlott cikk főképe

2019-07-03 16:12:59

Végleges az NB III mezőnye


PÁPA időjárás