Ünnepváró teadélután a Támogató Szolgálat szervezésében


2010-12-09 19:13:59  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Ünnepváró teadélután a Támogató Szolgálat szervezésében főképe
Ünnepváró teadélutánt szervezett ma gondozottjai részére az Egyesített Szociális Intézmények (továbbiakban: ESZI) Támogató Szolgálata a Barát utcai társalgóban. A program Keresztes Ildikó Gyertyák fázó kézben című dalával kezdődött, majd Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője köszöntötte a résztvevőket és számot vetett az elmúlt időszak változásairól. Elsőként - Csőréné Pőr Eszter nyugdíjba vonulása után az Egyesített Szociális Intézmények új vezetőjét - Szalainé Tihanyi Andreát köszöntötte. Mint mondta, az elmúlt időszakban a Támogató Szolgáltatás életében is nagy változások történtek: Kovács Erzsébet lett az új koordinátor, munkáját Horváth Szabina segíti adminisztrációs tevékenységével. A Támogató Szolgáltatás korhatár nélkül támogatja személysegítéssel és szállítással az igazoltan fogyatékkal élők nehéz hétköznapjait. Az ESZI éves szinten közel ezer fővel kerül kapcsolatba, a Támogató Szolgáltatás hatvan ellátottal foglalkozik rendszeresen. A Gondozási Központ vezetője egy ima elmondásával zárta beszédét, majd Ihász Andrea mondott verset az olyan ajándékokról, amelyek nem kerülnek semmibe. A beszéd után a Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjai megható műsora következett, melyet Rolkó Elemérné verses összeállítása tett teljessé. Végül Balogh Kata, a Támogató Szolgáltatás munkatársa egy gyönyörű dallal, Birkás Imréné pedig a Szeretet himnuszával kedveskedett a megjelenteknek. A műsort forró tea, sütemények, kürtöskalács társaságában beszélgetés váltotta fel.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-26 22:26:08

Advent az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 22:17:33

Választási gyűlést tartott az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 12:48:00

Illegális hulladék a vasútállomás környékén


ajánlott cikk főképe

2020-02-06 22:07:00

Pályaorientációs nap a Refiben