Adventi kézműves foglalkozás a Szikra Klubban


2010-12-09 20:57:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Adventi kézműves foglalkozás a Szikra Klubban főképe
Ma délután tartotta ez évi utolsó összejövetelét a Gyermekjóléti Szolgálat által indított Szikra Klub. A mai foglalkozás az advent és a karácsony jegyében telt, a résztvevők narancsból mécsest, ablakdíszeket, üdvözlőkártyákat és pattogatott kukoricából koszorúdíszt készítettek, amelyeket természetesen haza is vihettek.
- Az év során sokfelé ellátogattunk a klubbal. Voltunk a Bázisreptéren, a Tűzoltóságon, a Pápa Városi Televízióban és még sok más érdekes helyen, ahová ezek a gyerekek nem juthatnánk el. A Gyermekjóléti Szolgálat egyik feladata, hogy az ide tartozó gyermekek a szabadidejüket hasznosan töltsék el, ezért is szervezünk havonta egyszer ilyen jellegű délutánt- mondta el Mező Róbertné családgondozó.
Az ügyes kezű gyerekeket zsíros kenyérrel és forró teával vendégelték meg a szervezők.
A Szikra Klub következő foglalkozása januárban lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-26 13:30:03

Rendben folyik az EP választás Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-05-16 21:17:43

Szent II. János Pál pápa ábrázolása bélyegeken


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 21:16:02

Miért jó egy vállalkozónak, ha van tudatosan felépített üzleti modellje?


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 21:14:12

Szűrőbusz járt a Közgázban


PÁPA időjárás