Gyermekfellépők a Kossuth utcán


2010-12-10 11:40:54  | cikk: mo  | fotó: Mike László+Édl Kris  | 


Gyermekfellépők a Kossuth utcán főképe
Hétköznap sem maradt ünnepi hangulat nélkül a Kossuth utca. Szinte minden nap gyermekcsoportok karácsonyi műsora töltötte be a belvárost. Az adventi hetekben minden oktatási intézmény egy-egy gyermekcsoporttal képviselteti magát az ünnepi programokon. Ezen a héten advent-köszöntő műsorral léptek fel a Szent István Római Katolikus Általános Iskola és a Tarczy Lajos Általános Iskola diákjai, de nem maradhattak ki a műsorból az ovisok sem. Karácsonyi összeállítással szerepeltek a Kossuth utca közönsége előtt a Huszár lakótelepi, a Tókerti és az Erzsébetvárosi Óvoda gyermekei. 

Az adventi programsorozat vasárnap folytatódik. A szervezők ismét egész délelőtt várják az érdeklődőket a Kossuth utcára, ahol ezüstvasárnap karácsonyi dallamok, slágerek csendülnek fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-15 11:17:41

Kozák János lett a PVCNÖ új elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:49:06

Tapolcafői disznóságok


ajánlott cikk főképe

2020-01-08 13:25:43

Az eilati énekkar koncertje pénteken lesz a református Ótemplomban


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 15:56:43

Fákat dönt, tetőt bont a viharos szél