Négy éves a Máltai Támogató Szolgálat Pápán


2010-12-10 16:37:49  | cikk: mo  | 


Négy éves a Máltai Támogató Szolgálat Pápán főképe
Hármas céllal szervezte meg programját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálata ma délután. A Balla Róbert Téri Általános Iskolában tartott rendezvényen a szervezők ünnepelték 4 éves fennállásukat, megemlékeztek a december 3-i Fogyatékkal Élők Világnapjáról és tették mindezt adventkor, így a műsor a karácsonyvárás jegyében is zajlott.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálata 2006. december 1-jén kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy megkönnyítse a fogyatékkal élő személyek mindennapjait. Szolgáltatásaik két csoportra oszlanak: a személyi segítés a hétköznapi tevékenységekben nyújtott segítséget jelenti, míg a szállítási szolgáltatás az élet szinte minden területét lefedi – fogalmazott Papp Eszter szakmai vezető. A Támogató Szolgálat ellátási körébe ma már közel 60 személy tartozik.

A mai rendezvényen a Szent István Római Katolikus Általános Iskola mutatta be karácsonyváró műsorát, majd a Balla Róbert Téri Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói adták elő a Mikulás kesztyűje című bábelőadásukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-31 21:43:21

Hivatalosan is jelöltek a Fidesz-KDNP jelöltjei


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 17:57:38

Nőtt a házasságkötések és a gyermekszületések száma Pápán 2019-ben


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 13:23:43

Közlekedésbiztonsági akció mikulás napján


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 20:12:04

Az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja a pápai mentőállomáson


PÁPA időjárás