Adventi készülődés a Tarczyban


2010-12-10 16:52:02  | cikk:  | 


Adventi készülődés a Tarczyban főképe
Fontos, hogy ne csak oktassunk, hanem neveljünk! – foglalta össze a Tarczy Lajos Általános Iskolában szervezett péntek délutáni foglalkozások célját Marosi Diána szabadidőszervező. Az intézmény ugyanis minden héten hasznos kikapcsolódást nyújt felső tagozatos diákjai számára. Az iskolában működő Diákönkormányzat szervezésében, több csoportban zajlanak a foglalkozások. Az érdeklődő diákok a legkülönfélébb szórakozási lehetőségeket próbálhatják ki. Ebben a félévben volt például ping-pong bajnokság, kirándulás, sportversenyek és számos kézműves foglalkozás is.
A mai alkalommal mézeskalácsot sütöttek a fiatalok Győry Eszter segítségével, karácsonyi agyagfigurákat készítettek Reidmár Linda keramikus vezetésével és papírdíszeket fontak Gerencsér Hajnalka közreműködésével.
A foglalkozások nagyon népszerűek az intézményben, a programokon közel 50 diák vesz részt rendszeresen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-24 19:53:30

Kalandpark a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 21:20:05

Készülnek az adventi hangversenyre a PNNÖ tagjai


ajánlott cikk főképe

2020-01-30 15:32:19

Kidöntötték a támfalat


ajánlott cikk főképe

2020-01-25 20:07:37

Az evangélikus templomban zárult az Egyetemes Imahét pápai rendezvénye