Jól szerepeltek a pápai nővérek


2010-12-11 20:06:57  | cikk: mo  | 


Jól szerepeltek a pápai nővérek főképe
Ezen a hétvégén élvezhetik jól megérdemelt jutalmukat a Gróf Esterházy Kórház ápolónői. Néhányan közülük ugyanis 2010 márciusában első helyen végeztek a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara által szervezett rangos, szakmai vetélkedőn. A Super Nurses csapata egy háromnapos adventi kiránduláson vehet részt, Bécsben. Az utazást a Péterfy Utcai Kórház alapítványa szervezte – tudtuk meg Vargáné Maurer Ilonától, a pápai kórház ápolási igazgatójától.
A Super Nurses csapata azóta zsinórban nyeri a kamara által meghirdetett szakmai versenyeket. Az idei országos verseny győzelme után a nővérek most a 2011. évi megmérettetés megyei fordulóján vettek részt, újabb sikerrel. A november 11-én tartott egész napos vetélkedőre azonban már nemcsak egy csapatot delegált a pápai kórház. A veszprémi fordulóra három helyi csapat nevezett: a Super Nurses, a Segítők és a Tip-Top Nővérek csapata. A megyei fordulót - 27 csapat közül - a Super Nurses nyerte, de a másik pápai, a Segítők csapata sem szerepelt rosszul, ők a második helyen végeztek. A nővérek szabadidejüket feláldozva, munka mellett készültek a versenyre, mely a szakmai tudás mellett a kreativitást, a gyorsaságot is próbára tette. A vetélkedő célja, hogy felmérje a szakmai felkészültséget, a rátermettséget és a kezdeményező készséget, s hogy értékelje, díjazza a szakma legjobbjait.
A megyei fordulón elért helyezés garantálja a pápai nővérek számára az országos megmérettetésen való részvételt, melyet várhatóan 2011 első felében szervez a kamara.
Vargáné Maurer Ilona büszkén tette hozzá, ez a teljesítmény tükrözi a nővérek lelkesedését és szakmai rátermettségét, a pápai kórház betegei igazán biztonságban érezhetik magukat.  

Super Nurses:
Varga Lajosné és Váczy Szilvia szülésznők, Ifju Beatrix aneszteziológus szakasszisztens, Marton Piroska diplomás ápoló

Segítők:
Majorné Simon Edina diplomás ápoló, Dobson Nikoletta és Szalay Tiborné, az intenzív osztály szakápolói, Szabóné Mórocz Anikó OKJ-s felsőfokú ápoló

Tip-Top Nővérek:
Bálintné Sári Judit és Ernei Sándorné diplomás ápolók, Pethő Lászlóné és Kovács Lászlóné OKJ-s felsőfokú ápolók

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-28 01:26:51

Egy jelkép újjászületett - felavatták a kastélykaput és kerítését


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 11:16:47

Szerelik a kastélykerítés oldalkapuit


ajánlott cikk főképe

2019-12-08 22:04:42

Tarczy-nap a névadó születésének évfordulóján


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 15:29:34

Emlékdiplomások köszöntése