„Gyertyafény, szép remény...” - ezüstvasárnapi programok a Kossuth utcán


2010-12-12 11:28:23  | cikk: mo  | 


„Gyertyafény, szép remény...” - ezüstvasárnapi programok a Kossuth utcán főképe
„Gyertyafény, szép remény...” címmel szervezte meg ezüstvasárnapi programját a Jókai Mór Művelődési Központ a Kossuth utcán ma délelőtt. A színpadi produkciók sorát a Tapolcafői Forrás Népdalkör karácsonyi műsora nyitotta. A népdalkör összeállítása után Péntek Árpád önkormányzati képviselő gyújtotta meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját. Az ezüstvasárnapi műsorban fellépett a Nyugdíjas Egyesület Kórusa, a JMK Tücsök Népzenekar, a Citera együttes, a JMK Vadvirág néptáncegyüttes, a Türr Gimnázium kamarakórusa és a Munkácsy Zenestúdió.

Míg a színpadi fellépők karácsonyi dalokkal szórakoztatták a járókelőket, addig a volt Márvány presszóban kézműves játszóház várta az ügyes kezű gyermekeket. Holnap folytatódik a programsorozat.

A következő héten, hétköznaponként a Pápán tanuló külföldi diákok is bemutatkoznak karácsonyváró műsorukkal a Kossuth utcán. Aranyvasárnap a Pegazus Színház produkciója csalogatja az érdeklődőket a belváros sétálóutcájára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-16 13:41:27

A szociális munka napját ünnepelték


ajánlott cikk főképe

2019-12-15 21:23:30

A Barátság Klub karácsonya


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 22:24:36

A banda és a lakodalmasok


ajánlott cikk főképe

2020-01-14 21:52:48

Csak őszintén!