Cserépcsengő és tobozmanó a Szent Benedek Plébánián


2010-12-12 20:12:37  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


 Cserépcsengő és tobozmanó a Szent Benedek Plébánián főképe

Tíz helyszínen, rendkívül színes és változatos foglalkozásokkal készültek a szervezők a ma délután kezdődő Adventi Kézműves Játszóházra a tókerti, Szent Benedek Plébánián. Lehetett gipszfigurákat festeni, tobozmanókat, szalmából különböző ablak és fenyőfadíszeket, flitteres karácsonyfadíszeket, papírból betlehemet, képkerettartót valamint cserépcsengőt készíteni. Hagyományosan évente három alkalommal rendez a plébánia családi délutánt, melynek célja a fiatalok megszólítása és a családok közösségi életének színesítése. A szervezők elérték a céljukat, hiszen ottjártunkkor szinte alig lehetett megmozdulni a sok kisgyermektől, akik alkotólázban égve egyik helyszínről a másikra vándoroltak szüleikkel.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-29 21:18:29

Díjazottak gálakoncertje a Zsinagógában


ajánlott cikk főképe

2019-06-09 22:13:54

Családi fotóalbum - Buváriné Véghelyi Margit


ajánlott cikk főképe

2019-05-21 21:08:36

Dicsérjétek az Urat muzsikával! - Jótékonysági hangverseny a Ferences templomban


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 08:12:23

Pápai Hősök Napja 2019.


PÁPA időjárás