Pápa egykor a vízimalmok paradicsoma volt - íme az újabb feladvány


2010-12-12 20:19:04  | cikk: mo  | 


Pápa egykor a vízimalmok paradicsoma volt - íme az újabb feladvány főképe
Köztudott, hogy Pápa város története elválaszthatatlan a malmoktól és az is, hogy a bővizű Tapolca patak révén városunk a vízimalmok paradicsoma volt. Íme a következő feladványunk, melyen egy malom szerepel. A kérdés csak az, hogy hol készült a fotó? Ötleteljen velünk!

(Nagyméretű kép itt.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-02 09:37:48

Jöttek, láttak, elűzték a hideget


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 22:24:05

Dr. Áldozó Tamás: Legyünk erősek az emlékezésben, legyünk bátrak a tiszteletadásban!


ajánlott cikk főképe

2019-12-08 23:23:35

Adventi kórustalálkozó az evangélikus templomban


ajánlott cikk főképe

2019-11-30 12:13:09

Adománygyűjtés egy beteg kisfiú számára