Együtt énekeltek advent alkalmából


2010-12-12 20:39:42  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Együtt énekeltek advent alkalmából főképe
A város zenei életére jellemző az a baráti összefogás, hogy jeles események alkalmával közösen szerepelnek a kórusok, így ma este a városi felnőtt énekkarok közös adventi koncertjétől zengett a Református templom. 17 órakor Pápa zeneszerető és értő közönségével megteltek a padok, majd egymás után csendültek fel az ismert adventi dalok, könnyűzenei klasszikusok, népdalok és az alkalomra írt többszólamú kórusművek. A rendezvényen hat kórus, a Bárdos Lajos Vegyeskar, az Erkel Kórus, az Éneklő Szülők Kara, a Nyugdíjas Énekkar, a Szent Cecília Kórus és a Szent István Kórus énekelt szívhez szóló műveket advent valódi hangulatára hangolva a jelenlévők szívét. A koncert szép példája a zene közösségformáló erejének.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-25 07:58:53

Élni szép - Könyvet adott ki a Megújulás Klub


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 11:16:47

Szerelik a kastélykerítés oldalkapuit


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 23:49:31

Elfogytak a szavak, a zene szólt hozzánk


ajánlott cikk főképe

2020-01-23 00:39:29

Édes Lászlóné vehette át a Pro Cultura Díszoklevelet