Beindult a pápai tollasszezon


2010-12-13 08:39:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Beindult a pápai tollasszezon főképe
A szokásoknak megfelelően a Weöres Iskola tornaterme adott otthont a Pápa és környéke tollaslabda bajnokságnak. A legnépesebb mezőny az általános iskolásoknál gyűlt össze, a Weöres mellett az Erkel Iskola, a Türr István Gimnázium és Nemesszalók versenyzői is ütőt ragadtak.

- Néhány meglepetéstől eltekintve a papírforma eredmények születtek – mondta Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke. Úgy tűnik, a középiskolásokat nehéz rávenni az indulásra két intézményből (PGSZKI, Türr), számonként 1-2 induló nevezett, az általános iskolás korosztály körében viszont továbbra is népszerű a tollaslabda, jól mutatja, hogy egyes kategóriákban 8-10 versenyzővel számolhattunk.

Mozgalmas időszak előtt állnak a pápai versenyzők, hiszen január 8-án a megyei-, január 29-én a területi döntőt rendezik, nem is beszélve a február végi pápai D kategóriás versenyről és a márciusi országos fináléról, melyet Salgótarjánban rendeznek.

A részletes eredményeket IDE kattintva tekinthetik meg!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-27 17:05:24

Megszakadt a Perutz idegenbeli veretlensége


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 14:33:23

Nyolcgólos döntetlen