Beteljesült kívánságok a mantra és a zene segítségével


2010-12-14 07:49:35  | cikk: mo  | 


Különleges élményben volt részük azoknak, akik ellátogattak tegnap este az Edvy Malom Fogadóba. A jelenlévők meditációs mantra-gyakorlatokat sajátíthattak el élő zene és éneklés segítségével. Bagdi Bella életmód tréner, mantra-énekesnő és Kovács Zoltán zenésztársa a kívánságbeteljesítő meditáció alapelveit ismertette meg közönségével.

Minden ember életének részét képezi a gondolkodás. Nem számít, kik vagyunk, hol élünk, milyenek az élettapasztalataink. Mindannyiunkat folyamatosan a gondolataink vezérelnek. Ez határozza meg a személyiségünk és az életünk alakulását, a mindennapi hangulatainkat és azt, ahogyan tapasztaljuk a körülöttünk zajló világot. A mantrákat, mondhatnánk úgy is mondókákat hallgatva és énekelve, feloldhatjuk azokat a gondolat-korlátainkat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével szert tehetünk azokra a gyakorlati módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását – vallja az énekesnő.
Bagdi Bella dalai nem mások, mint pozitív gondolatok, pozitív kijelentések megzenésítve. Az énekesnő meditációs koncertjei segítenek megteremteni a belső békét és a tartós boldogságot, hiszen – ahogy fogalmaz – minden kívánságunkat, vágyunkat ez a két alapelv vezérli.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-11 18:51:09

Sokszínűségből építik fel a várost - Grőber Attila sajtótájékoztatója


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 15:59:33

Tájékoztató a nyári külföldi nyelvtanulási programról


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 22:22:00

Karácsonyi vásár az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 16:52:31

Élőben a Kossuth Rádióban