Két játékostól elköszönt a Lombard


2010-12-14 09:55:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szerződést bontott a Lombard Pápa Jovánczai Zoltánnal és Mészáros Márkkal – adta hírül az nso.hu. A védő legutóbb a REAC-nál szerepelt kölcsönjátékosként, míg Jovánczai nem tudott alapembere lenni a sárga-feketéknek, csak a bajnokság hajrájában jutott szóhoz, gólt nem szerzett.
A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy Németh Milán az FTC elleni Liga Kupa találkozón bokaszalag-szakadást szenvedett, a védő felépülése hosszú időt vehet igénybe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-10 20:20:00

Sport minden mennyiségben - Mozdulj Pápa!


ajánlott cikk főképe

2019-07-25 13:07:49

Döntetlen Ajkán


ajánlott cikk főképe

2019-09-19 14:39:39

A feljutást tűzte ki a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 09:53:47

Jön a Futball éjszakája


PÁPA időjárás