Karácsonyi alkotóház a volt Mezőben


2010-12-14 18:35:56  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi alkotóház a volt Mezőben főképe
Karácsonyi alkotóházba várták ma délután a tanárokat és diákokat egyaránt immáron ötödik alkalommal a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézményének (volt Mező) könyvtárába a szervezők.
- Nagyon népszerű a tanulók körében ez a program. Sajnos mivel délután tartjuk, sok diáknak haza kell mennie, mert bejáró, de vannak, aki már rendszeresen eljárnak karácsony, illetve húsvét előtt erre a kézműves foglalkozásra- mondták el Szalóky-Katóné László Mária és Kővári Lilla szervezők.
Az ügyes kezű gyerekek és pedagógusok ezúttal textilből hóembert és különböző asztali díszeket készíthettek, gyöngyözhettek, gipszet önthettek és az üvegfestést is kipróbálhatták.
Holnap délután 14 óra 30 perctől 16 óra 30 percig ismét várják az érdeklődőket a könyvtárba a karácsonyi alkotóház összejövetelére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-14 17:22:46

Szombaton ismét Jégpályák éjszakája lesz


ajánlott cikk főképe

2019-12-16 22:14:12

Karácsonyi koncert Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskarával


ajánlott cikk főképe

2020-02-06 22:07:00

Pályaorientációs nap a Refiben


ajánlott cikk főképe

2019-11-30 12:13:09

Adománygyűjtés egy beteg kisfiú számára