Pénteken játszák a ZTE – Lombard Pápa bajnokit!


2009-10-14 17:39:29  | cikk:  | 


Pénteken játszák a ZTE – Lombard Pápa bajnokit! főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége a mai napon eleget tett a Győri ETO kérésének és az eredetileg péntekre tervezett Ferencváros - Győri ETO találkozót egy későbbi időpontra halasztotta. A versenybizottság a Duna TV-vel való egyeztetése után szombat 18 óráról péntek 19 órára módosította a ZTE - Lombard Pápa találkozó kezdési időpontját. Ennek értelmében a pápai csapat pénteken mérkőzik meg Csank János csapatával. A pápaiak nehezményezik az időpontváltozást, ám mint Szemán György klubigazgató elmondta, sok beleszólásuk nem volt a változtatásba.
- Amikor a televíziós jogdíjakat aláírtuk, akkor tudomásul vettük, hogy a mérkőzés megrendezése előtt 3 nappal módosítást végezhetnek. Kicsit felborította a heti programot ez a döntés, de tudomásul vettük a határozatot és 3 pontért utazunk a zalai megyeszékhelyre.
A Zalaegerszeg – egyel kevesebb lejátszott meccsel - jelenleg 11 ponttal a 11. pozíciót foglalja el a tabellán 3 győzelemmel 2 döntetlennel és 4 vereséggel, míg a Lombard Pápa 6 győzelme és 4 veresége a negyedik pozícióra elég a Soproni Ligában 10 fordulót követően.

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink