Karácsonyi vásár a napközisekért


2010-12-15 10:38:05  | cikk: mo  | 


Karácsonyi vásár a napközisekért főképe
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Tarczy Lajos Általános Iskola rendszeresen szervez péntek délutáni foglalkozásokat diákjai számára, melyet a karácsonyhoz közeledve, év végén nagyszabású adventi kézműves programmal zárnak. A múlt pénteki foglalkozáson nagy gonddal készített ajándéktárgyak, fenyőfadíszek, mézeskalácsok egy része hamar gazdára talált. Az intézmény ugyanis három éve szervez karácsonyi vásárt a diákok és a kreatív szülők alkotásaiból.
A befolyt összeget pedig az iskola napköziseinek fejlesztéséhez elengedhetetlen társasjátékok vásárlására fordítják. Hortobágyiné Bors Judit, a vásár szervezője elmondta, a napközis csoportokban használt játékok folyamatosan amortizálódnak, elavultak, az erre a célra felhasználható pénzeszköz pedig nagyon kevés. Ezért találta ki néhány évvel ezelőtt, hogy az ügyes kezek alkotásaiból szerveződjön egy vásár, amelyre bárki bejöhet, kedvére vásárolhat, ezzel támogatva a napközis közösségeket. 
A vásár tegnap nyitotta meg kapuit az iskola aulájában, reggel fél nyolctól fél kilencig és délután háromtól öt óráig várták az érdeklődőket. Ezidáig több mint 60000 forint gyűlt össze. A vásár még ma is várja a szülőket, rokonokat, érdeklődőket a délutáni időpontokban. 
A bevételből képességfejlesztő játékokat vásárolnának, lehetőség szerint az összes, min a 16 napközis csoport számára – tette hozzá a szervező.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-02 22:14:32

Mi az az apeva?


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 19:55:36

Máltai adomány rászoruló családoknak


ajánlott cikk főképe

2019-11-22 23:28:24

Településrészi önkormányzatok tagjairól is döntöttek


ajánlott cikk főképe

2019-12-06 21:36:24

Játékos feladatok a pályaválasztási vetélkedőn az Acsádyban