Abwo kölcsönben


2010-12-15 20:07:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Abwo kölcsönben főképe
A Lombard Pápa villámléptű támadója, David Abwo januártól a lengyel Zaglebie Lubin csapatánál folytatja pályafutását – egyelőre fél évre kölcsönben – adta hírül a lengyel csapat hivatalos honlapja. Abwo nyáron két edzőmérkőzésen már megfordult a lengyeleknél, akkor nem sikerült megállapodni a feleknek, mostanra azonban sikerült tető alá hozni a transzfert. Abwo a Lombardnál idén 16 tétmérkőzésen szerepelt, melyeken négy gól mellett két gólpasszt jegyzett. A transfermarkt.de portál 300 ezer euróra értékeli a csatárt.
(zaglebie-lubin.pl)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-06 17:22:38

Emberelőnyben sem bírt a Perutz a Komárommal


ajánlott cikk főképe

2019-11-02 14:41:24

Legyőzte a listavezetőt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt


ajánlott cikk főképe

2020-01-31 17:57:48

A vártnál könnyebb győzelem