Idén ismét - Ételosztás a piacon


2010-12-16 14:18:31  | cikk:  | 


Tavaly karácsony előtt a Bige Holding adományának és a Nátus Konyha közreműködésének köszönhetően már osztottak ételt a pápai piacon. Az említett cégcsoport idén megismételte felajánlását, így Nyíregyháza és Szolnok mellett Veszprémben, Várpalotán és Pápán osztanak ételadományt december 18. és 22. között. Az ételosztás helye Pápán ezúttal is a piacon lesz, naponta 12 órától várják majd a rászorulókat. Kétféle ételt kínálnak majd: naponta váltakozva gulyásleves vagy sertéspörkölt lesz terítéken.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-22 13:40:40

Schwetzingeni diákok a petőfiseknél


ajánlott cikk főképe

2019-07-14 08:41:51

A Pegazussal parádéztak a gyerekek


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 17:43:33

Az internetes vetélkedő legjobban szereplőit díjazták


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 12:03:29

Kevés ajánlattevő, magas árak


PÁPA időjárás