Idén ismét - Ételosztás a piacon


2010-12-16 14:18:31  | cikk:  | 


Tavaly karácsony előtt a Bige Holding adományának és a Nátus Konyha közreműködésének köszönhetően már osztottak ételt a pápai piacon. Az említett cégcsoport idén megismételte felajánlását, így Nyíregyháza és Szolnok mellett Veszprémben, Várpalotán és Pápán osztanak ételadományt december 18. és 22. között. Az ételosztás helye Pápán ezúttal is a piacon lesz, naponta 12 órától várják majd a rászorulókat. Kétféle ételt kínálnak majd: naponta váltakozva gulyásleves vagy sertéspörkölt lesz terítéken.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-05 10:15:51

Szombaton a Kossuth Rádió élő adással jelentkezik Pápáról


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 19:43:43

Matisse után Dürer-kiállítás az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 21:01:00

A munkája a hobbija


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 17:44:25

Ismét Wass Albert felolvasóest lesz Pápán - várják a jelentkezőket