Ajándékokkal kedveskedett a beteg gyerekeknek a Megújulás klub


2010-12-16 14:23:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ajándékokkal kedveskedett a beteg gyerekeknek a Megújulás klub főképe
Az 1998 májusában alakult klub tagjai ma délután adományokat hoztak a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztályára. A beteg gyerekek édességekkel, gyümölcsökkel teli ajándékcsomagokat kaptak a klub tagjaitól.
- Nagyszülőként sajnos tisztában vagyunk azzal, milyen rossz érzés, ha egy gyermek vagy unoka kórházba kerül – mondta Hörömpöly Imréné klubvezető. Sokat számít egy kedves szó, egy kis odafigyelés vagy egy jelképes ajándék. Ezen felül mesekönyveket, babákat hoztunk a gyerekeknek, hogy ezzel is megkönnyítsük a mindennapokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet