A katonafeleségek is támogatták a vörösiszap-károsultakat


2010-12-16 20:24:08  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A katonafeleségek is támogatták a vörösiszap-károsultakat főképe
A Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC) programban résztvevő szervezetek NATO Légiszállítást Kezelő Ügynökség (NAMA) és a Nehéz Légiszállító Ezred (HAW, BOEING) dolgozói és feleségeik közös gyűjtést szerveztek a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére. A közel 700.000 Ft-os pénzadományt ma délután Siri Jensrud, a gyűjtés egyik szervezője adta át Szarka Gyulának, Kolontár jegyzőjének a pápai bázisrepülőtéren.
A múlt vasárnap, december 12-én a HEMO-ban (Helyőrségi Klub) karácsonyi vásárt szerveztek, melyen többek között kötött pulóverek, zoknik, plüss figurák, képek és különböző házi készítésű nemzeti ételek megvásárlásával lehetett segíteni a rászorulóknak.
- Elsősorban a Pápán állomásozó norvég közösség körében született meg a gondolat, hogy segítsünk a katasztrófasújtotta területeken. Én nagyon szeretem a vásárokat, ezért is rendeztünk egyet, amin az összes nemzet,-persze csak azok, akik Pápán vannak- képviseltette magát. Alapvetően ez egy nagyszerű együttműködés volt. Jövő karácsony előtt mindenképpen szeretnénk hasonló gyűjtést szervezni- mondta el Siri Jensrud szervező.
- Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki tett azért, hogy ez a pénz idekerüljön hozzánk. Ez az összeg az erre kijelölt számlára már át is lett utalva. Biztos vagyok abban, hogy a pénz jó helyre fog kerülni és az egész település érdekeit fogja majd szolgálni- tette hozzá Szarka Gyula.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:05:30

A magyar expedíciós hegymászó volt a könyvtári nap vendége


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 19:25:09

Márton-napi vigadalom a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-12-10 17:15:33

Újabb naptárt adott ki a városi könyvtár


ajánlott cikk főképe

2019-11-28 15:52:00

Megáldották a betlehemet a könyvtárban