A Jókai Kör karácsonyi összejövetele


2010-12-16 20:26:32  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Jókai Kör karácsonyi összejövetele főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola 3. z osztályának meghitt, szívmelengető karácsonyi műsorával kezdődött ma délután a Jókai Kör idei utolsó összejövetele a Pedagógus Művelődési Házban.
- Az idei évben sem unatkozott a Jókai Kör. Az év kiemelkedő programja a balatonfüredi Jókai Napok voltak, ahol a pápai Jókai Kör is bemutatkozhatott. Az ott bemutatott műsort a februári ülésen szeretnénk megismertetni a kör tagjaival is- tájékoztatta hírportálunkat Válint Magdolna titkár.
A kellemes hangulatú est kötetlen beszélgetéssel zárult.
A Jókai Kör soron következő gyűlése 2011. január 13-án lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-14 14:22:17

Munkácsys sikerek a megyei nemzetiségi kulturális fesztiválon


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:16:15

Birtokukba vették az új KRESZ parkot a Szivárvány ovisok


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 22:14:32

Mi az az apeva?


ajánlott cikk főképe

2019-09-29 09:01:17

Pápai Barokk Vigasságok - Vásári forgatag a Fő téren