A Kertbarát Népfőiskola idei utolsó összejövetele


2010-12-16 22:58:17  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Kertbarát Népfőiskola idei utolsó összejövetele főképe
A Csepregi trió közreműködésével tartotta ma este idei utolsó, karácsonyi összejövetelét a Jókai Mór Művelődési Központ Kertbarát Népfőiskolája a Várkastélyban.
- A kertbarátok az idei őszi szezonban sok-sok érdekes foglalkozáson vehettek részt. A tanfolyam őszi évadnyitó értekezlete október 7-én volt, majd október 14-étől számos érdekesebbnél érdekesebb előadást hallhattunk a szakemberektől. Járt nálunk a Papack Kft. egyik munkatársa, aki a cég által gyártott fűszerkeverékekről beszélt. Október 29-én ünnepeltük a Kertbarát Népfőiskola fennállásának 35. évfordulóját. Aztán novemberben részt vettünk a Márton-napi borszentelésen és a borkóstolón is. December 2-án volt a tisztújító közgyűlésünk, ahol elnöknek választották Farkas Tibort, elnökhelyettesnek Rosta Endrét, szervező titkárnak Antal Györgyöt. Az egészséges életről, az egészség megőrzéséről is hallhattunk prezentációt, melynek végén antioxidáns mérésre is volt lehetőségünk. A mai alkalommal pedig ráhangolódunk a karácsonyra, beszélgetünk - értékelte az évet Farkas Tibor, elnök.
A JMK Kertbarát Népfőiskola 2011. január 20-án tartja soron következő gyűlését a Várkastélyban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-21 09:38:36

Átvették megbízóleveleiket a képviselők


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 14:47:05

550 millió támogatás a vajdai bölcsődére


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 14:12:04

Szolgálatban szilveszterkor


ajánlott cikk főképe

2019-11-25 21:46:20

Radnótira emlékezett a Jókai Kör