Jó tanuló, jó sportoló díjátadó


2010-12-17 18:41:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jó tanuló, jó sportoló díjátadó főképe
Ebben az esztendőben is a Városi Sportcsarnokban díjazták az idei év legjobb tanulóit,  legkiemelkedőbb eredményt elért sportolóit, felkészítő tanáraikat és edzőiket. A közel 350 meghívottnak városunk polgármestere, dr. Kovács Zoltán adta át az elismeréseket. A városvezető beszédében megköszönte a megjelenteknek, hogy 2010-ben is elvitték városunk hírnevét az ország különböző pontjaira.
- Az oktatási intézményekben és a sportegyesületekben folyó színvonalas szakmai munka eredménye, amit ma itt láthatunk. A kiemelkedő eredmények mögött mindig komoly felkészülés, a hétköznapok során véghez vitt kitartó munka áll. A fiatalok számára két fontos segítség van: egyik a felkészítők tudása, a másik pedig a szülők odaadó tevékenysége. A verseny valaminek a végeredménye, az odáig vezető út rendkívül sok lemondással, felelősséggel jár. Kívánom, hogy az ünnep közeledtével a szeretet és a békesség tegye széppé a mindennapokat, ez az időszak segítse a testi-lelki feltöltődést, hogy - a remélhetőleg további szép sikereket hozó új esztendőt - megújult erővel kezdhessék.
Az ünnepségen fellépett az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola Nótafa kórusa és az intézmény fiútornászai.

Jó sportolók
Jó tanulók

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-02 16:14:27

Egyéniben és csapatban is várják a futókat


ajánlott cikk főképe

2019-07-01 20:33:04

Fiatal, sikerre éhes Perutz épül


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 11:59:59

Klubcsúcsok dőltek meg


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 15:48:17

Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


PÁPA időjárás