Betlehemes játék a Vajda Óvodában


2010-12-17 20:45:16  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Betlehemes játék a Vajda Óvodában főképe
A szeretet ünnepéhez közeledve minden óvodában megemlékeznek egy-egy rövid műsorral Jézus születésről. A Vajda Péter Lakótelepi Óvodában a hagyományőrző Napsugár csoport mutatott be betlehemes játékot tegnap a szülőknek és a hozzátartozóknak, ma pedig az óvoda többi csoportjának.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-03 11:32:16

Megtöltötték az angyalok batyuját a munkácsysok


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 19:53:32

Magyarnak lenni, magyarnak maradni


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 15:53:46

A Park utcai járdafelújítást összegezték


ajánlott cikk főképe

2019-09-07 21:05:32

Az egyszemélyes szimfonikus zenekar


PÁPA időjárás