Hajléktalanok karácsonya


2010-12-17 20:47:24  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Hajléktalanok karácsonya főképe
A Mennyből az angyal közös éneklésével kezdődött el ma délelőtt az Egyesített Szociális Intézmények (ESZI) Barát utcai épületének társalgójában a hajléktalanok karácsonya.
Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetőjének köszöntője után Horváthné Velniceru Krisztina szociális és mentálhigiénes munkatárs szólt a szép számban megjelentekhez.
Beszédében kiemelte, hogy ünnepelni csak olyanokkal lehet, akiket szeretünk. Az ünnepnek nem kell drágának lenni ahhoz, hogy királyi legyen. Ez az alakalom akkor igazán szép, ha valódi, szívből fakadó, egyszerű, és persze önfeledt. Ahol az emberek barátságban vannak együtt, mesélnek egymásnak, énekelnek, ott az ünnep jelen van, mert mindenki része a karácsonynak.
Ezt követően Szabó Imre gondozott felolvasta   A legszebb karácsonyom című megható írását, majd a Sellyei István és a Balla Róbert Téri Általános Iskola énekkarának műsorában a Betlehemi királyok és az Ó, jöjjenek, hívek, ma lelki nagy örömmel című jól ismert dallamokat dúdolhatták a jelenlevők.
A délelőtt folyamán Ady Endre Karácsony című versét is hallhatták Gyökér Zsolt tolmácsolásában.
Végül a baptista egyház nevében ifj. Boncz Zoltán kívánt áldott, békés karácsonyt. A Teréz Anya Szeretet Szolgálat Csoportjának képviselője, Bors Gáborné vezetésével pedig kiosztották az ajándékokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-21 16:37:19

Kiszebáb égetéssel elűzték a telet a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2020-01-31 19:02:12

Holnaptól változik a közlekedés rendje a Munkácsy-iskola előtt


ajánlott cikk főképe

2020-01-24 12:53:29

Látogatószámban gazdag évet zárt a Kékfestő Múzeum


ajánlott cikk főképe

2019-12-06 21:36:24

Játékos feladatok a pályaválasztási vetélkedőn az Acsádyban