Kolontáron jártak a civilek


2010-12-17 21:45:20  | cikk: mo  | 


Kolontáron jártak a civilek főképe
A közelmúltban a pápai kistérségben szervezett rendezvény, a Suli-túra alkalmával a Civil Háló Szövetség (CHSZ) – egyebek mellett – kézműves foglalkozást tartott a vaszari általános iskolás gyermekek számára. A civilek nemcsak a programon résztvevő gyermekek számára, hanem a kolontári iskolásoknak is készítettek ajándékot, melyet nemrég személyesen juttattak el a katasztrófasújtotta településre – tudtuk meg Palkovicsné Vass Ibolya ifjúsági asszisztenstől.
A Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete fontosnak tartja a nehéz helyzetben lévő emberek segítését. Az egyesület, mint a CHSZ egyik munkaszervezete az októberi vörösiszap-katasztrófa után gyűjtést szervezett és hasznos dolgokat juttatott el a bajba jutott emberekhez. Az ünnepek közeledtével a károsult gyermekekről sem feledkeztek meg. A Suli-túra alkalmával a vaszari felső tagozatos általános iskolásokkal közösen készítettek ajándékot a kolontári kisiskolásoknak és pedagógusoknak. A csomag a vaszari diákok ajándéka mellett a CHSZ tagok édesség és írószer felajánlásával egészült ki. Advent harmadik hetében az egyesület és a partnerszervezetek képviselői személyesen vitték el a meglepetéscsomagokat és helyben is tartottak kézműves foglalkozást a kolontári gyerekeknek, akik nagy örömmel és szeretettel fogadták őket. Hálásak voltak az ajándékokért és örömmel készítették el a saját adventi koszorújukat – számolt be a közelmúlt eseményeiről a Civil Háló Szövetség ifjúsági asszisztense.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-04 22:44:04

A rádiózásról a Gondolkodó Körben


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 14:11:32

Évadzáró kempingtalálkozó Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 10:31:31

Népszerű volt a Jégpályák éjszakája Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 15:29:34

Emlékdiplomások köszöntése