Rangos megyei elismerés a pápai sportvezetőknek


2010-12-18 16:04:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A megyeszékhelyen évek óta hagyomány, hogy év vége közeledtével a megye kilenc kistérségében jó munkát végző testnevelőket, a sportági szakszövetségek legszorgalmasabb aktíváit, valamint a jó tanuló és jó sportoló diákokat is köszöntik a Megyeháza Szent István termében. Pénteken Lasztovicza Jenő a megyei közgyűlés elnöke szólt az egybegyűltekhez, majd először a Tüskés díjakat vehették át az arra érdemesek. Idén is azok kaphatták meg a díjat, akik hosszú évtizedeken keresztül sokat hozzátettek a megye sportéletéhez. Az elismeréseket az egykori sportvezető édesanyja, Tüskés Tivadarné adta át. 2010-ben Hernádi Tamás (szabadidősport), Szajkó István (sportlövészet) és Hamar László (labdarúgás) kapta a díjat. Veszprém megye diáksportjáért kitüntetették  Brád Csaba testnevelőt (Pápakovácsi), a szakszövetségek jutalmazták Dudás Szabolcsot (asztalitenisz) és ifj. Koncz Sándor testnevelőt. Jó tanuló, jó sportoló díjat kapott Kiss Gergő (Tarczy, atlétika), Bánhidi Márk (Tarczy, atlétika), Lendvai András (Szent István, teke), Kertész Réka (Munkácsy, triatlon), Varga Gréta (Weöres, tollaslabda) valamint Nagy Noémi (Weöres, tollaslabda).
Minden kitüntetettnek gratulálunk!
(Napló információ)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-08-09 21:47:21

Perutz FC: Nem sikerült jól a hazai bemutatkozás