A katolikus iskola karácsonyi koncertje


2010-12-18 18:37:48  | cikk: mo  | 


A katolikus iskola karácsonyi koncertje főképe
A karácsony minden ember számára a legszebb ünnep. Arra figyelmezteti a mai kor emberét, hogy csendesüljön el, akár csak egy pillanatra, és merítsen az ünnep meghitt, örömteli hangulatából – így foglalta össze Gombásiné Takáts Gyöngyi a Szent István Római Katolikus Általános Iskola karácsonyi koncertjének célját. Az iskola ugyanis minden évben megajándékozza a szülőket, hozzátartozókat és pedagógusokat egy műsorral, melyre az intézmény diákjai oly lelkesen készültek. A 15 éve rendszeresen megrendezett karácsonyi koncert örömteli várakozásra hangolja az érdeklődőket. A gyermekek minden évben változatos műsorral készülnek erre a napra. Az összeállításban karácsonyi versek és advent-köszöntő, ünnepi dallamok csendültek fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-01 22:33:17

Meggyújtották az első gyertyát a város adventi koszorúján


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 08:42:53

Adventi hangverseny a német nemzetiségi önkormányzat szervezésében


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 20:43:36

Négy épületen dolgoznak a kivitelezők az energetika projekt keretében


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 20:38:20

Nyitótábor a Közgázban


PÁPA időjárás