Karácsonyi slágerek a Munkácsy Zenestúdió előadásában


2010-12-18 19:44:57  | cikk: mo  | 


A Munkácsy Zenestúdió minden évben karácsonyi koncerttel örvendezteti meg a tagok szüleit, megköszönve azt a nagyfokú segítséget és támogatást, amellyel egész évben hozzájárultak a stúdió működéséhez és fejlődéséhez – tudtuk meg Iványi Andreától, a Munkácsy Zenestúdió vezetőjétől. A Pedagógus Művelődési Házban tartott rendezvényen az amatőr énekespalánták nem egyszerű koncerttel kedveskedtek szüleiknek, hanem egy karácsonyi színdarabba ágyazva adták elő dalaikat. A karácsonyi készülődésről szóló darab számos mai slágert tartogatott az érdeklődőknek.

A Munkácsy Zenestúdió 12 éve gyűjti össze azokat a fiatalokat, akik vonzódnak a zene, az éneklés iránt. Iványi Andrea megfogalmazása szerint a zenestúdió célja, hogy megkedveltesse a zenét a gyerekekkel, és megtanítsa őket arra, hogyan lépjenek színpadra úgy, hogy abból profitáljanak vagyis kialakuljon bennük egy egészséges önbizalom.
A 12 év alatt több tehetséget nevelt ki a Munkácsy Zenestúdió, az első generáció már kirepült. Iványi Andrea hozzátette, többen közülük továbbra is énekelnek a főiskolán vagy egyetemen.
A mai fellépők már egy újabb generáció, akikkel Bene Gabriella és Kossuth Gergő foglakozik. A Munkácsy Zenestúdióban feszített a munka. A tagok szombatonként négy órát töltenek gyakorlással. Jelenleg 25 fiatal amatőr próbálgatja szárnyait a formációban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-16 17:45:15

4 kilogramm kábítószer


ajánlott cikk főképe

2019-10-01 08:35:40

Fény és árnyék- Császár József festményei a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 22:07:42

A pápai zsinagóga a refisek szemével


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 14:13:22

Színpadi programok, kulináris élmények minden mennyiségben - Szerdától ismét borfesztivál


PÁPA időjárás