Aranyvasárnapi programok a Kossuth utcán


2010-12-19 11:46:32  | cikk: mo  | 


Aranyvasárnapi programok a Kossuth utcán főképe
A havas járdák igazi téli, karácsonyi hangulatot varázsoltak a belváros utcáira. A Kossuth utcán is meg-megálltak a járókelők, hogy együtt gyújthassák meg az adventi koszorú negyedik gyertyáját dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselővel ma délelőtt. Az aranyvasárnapi program különösen a gyermekek számára volt kedves, hiszen ezúttal a Pegazus Színház művészei gondoskodtak a vidám hangulatról. A színészek a gyermekeket bevonva, sok-sok játékkal mutatták be, milyen is az igazi karácsonyi készülődés  és persze nem maradhatott el a pásztorjáték valamint a Csacsogányok ünnepi koncertje sem. 

Az adventi programsorozat ezzel véget ért. A szervezők, a Jókai Mór Művelődési Központ, Pápa Város Önkormányzata és a fellépő művészek, amatőr csoportok, gyermekek így kívánnak mindenkinek áldott, boldog karácsonyt!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-15 20:16:37

Emlékezzünk együtt a hősökre!


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 17:35:51

A polgármester is köszöntötte a 90 éves Döbröntei Istvánnét


ajánlott cikk főképe

2019-05-22 15:05:44

Vasárnap választás


ajánlott cikk főképe

2019-06-16 00:09:35

Zene, tánc és színház - szombat délután a Várkertben


PÁPA időjárás