A következő feladvány olvasónktól


2010-12-19 19:22:43  | cikk: mo  | 


A következő feladvány olvasónktól főképe
Ötleteljen velünk című rovatunk felkeltette az olvasók érdeklődését. Olyannyira, hogy egy kedves olvasónk küldött nekünk egy fotót, amit vélhetően Pápán készítettek, de hogy mit ábrázol, nem nevezte meg. Szalai Lajosné Gyöngyi azzal a céllal küldte be a fényképet, hogy osszuk meg azt a rovat érdeklődő lokálpatriótáival. Íme a következő feladvány Szalainé Gyöngyi jóvoltából.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-14 21:42:53

Megkezdődött a 29. Pápai Játékfesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 11:55:55

Tervek a Bakonyér partjának megújítására


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 14:28:33

Aszfaltozzák a Korvin utcát


ajánlott cikk főképe

2019-05-14 13:53:36

Dr. Ujhelyi István: Csak az Európai Unió adhat nekünk biztonságot és stabilizálhatja Magyarország fejlődését


PÁPA időjárás