Nyugdíjas karácsony Pápa-Tapolcafőn


2010-12-19 21:07:58  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyugdíjas karácsony Pápa-Tapolcafőn főképe
Tizenkettedik alkalommal rendeztek nyugdíjas karácsonyt a Pápa-Tapolcafőn élő nyugdíjas polgárok tiszteletére a Művelődési Házban ma délután.
A műsor elején a történelmi egyházak képviselői (Pályi Gábor- Római Katolikus Egyház, Szakos Csaba- Evangélikus Egyház és Apostol Pál- Református Egyház) kívántak áldott, meghitt ünnepeket, majd dr. Áldozó Tamás Pápa város alpolgármestere is köszöntötte a szép számban megjelenteket és kívánt boldog karácsonyt.
A hagyományokhoz hűen minden évben a karácsonyi összejövetelen köszöntenek két nyugdíjas személyt a faluból, akik sokat tettek a település kulturális és közösségi életéért. Az idén Székely Kálmánné és Gyimóthy Erzsébet kapott elismerést, melyet Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő és dr. Áldozó Tamás alpolgármester adott át.
A délután folyamán fellépett a Tapolcafői Forrás Népdalkör, akik karácsonyi dalokat énekeltek a közönséggel.
A program szeretetvendégséggel zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-04 12:28:21

Szombaton ismét Farsang a jégpályán


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 20:12:04

Az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja a pápai mentőállomáson


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 19:53:32

Magyarnak lenni, magyarnak maradni


ajánlott cikk főképe

2019-11-03 22:08:20

Szabadságkoncert a Vastag fivérekkel