Adventi hetek a Munkácsyban


2010-12-20 10:54:40  | cikk: mo  | 


Adventi hetek a Munkácsyban főképe
Lezárult a Munkácsy Mihály Általános Iskola adventi projekthete ma délelőtt. A TÁMOP pályázat keretében megvalósult négyhetes programsorozat az Adventtől karácsonyig elnevezést kapta, és az ünnepkörhöz kapcsolódó hagyományokat, népszokásokat járta körül. A harmadik évfolyamosok számára szervezett projekt keretében a diákok napi szinten foglalkoztak az adventhez és a karácsonyhoz kapcsolódó szokásokkal, az adott hét témaköre beépült a tanórák ütemtervébe – adott tájékoztatást Kurali Edina, a projekt felelőse. 
Advent négy hetében a gyerekek megismerkedtek a Mikulás misztériumával, a Luca napi népszokásokkal és a karácsonyi, tradicionális ételekkel. A mai zárórendezvényre süteményeket is készítettek a gyerekek, így a műsor után mézeskalácsot, édes aprósüteményeket és muffint kóstolhattak diákok. Kurali Edina elmondta azt is, a gyerekek igazán fogékonyak voltak a projekt keretében elsajátított tudásra, a témakör nagyon megérintette őket. A diákok ma már bátran hozzászólhatnak a karácsonyi ünnepkörrel kapcsolatos hagyományokhoz, tudásuk gazdagabb lett a témában – tette hozzá a projekt felelőse.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-08 21:06:36

13 millió a Kéttornyúlaki Óvodára


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 11:51:20

A legmodernebb wifi rendszert telepítették a Fő térre


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 09:56:42

Bemutatkozott a Pápai Huszáregyesület


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 23:22:50

A Svéd Fegyveres Erők zenekara koncertezett az Erkelben


PÁPA időjárás