Megajándékozta a város a nehéz sorsú gyermekeket


2010-12-20 11:17:09  | cikk: mo  | 


Megajándékozta a város a nehéz sorsú gyermekeket főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében szerveztek karácsonyi műsort a hátrányos helyzetű gyermekek számára ma délelőtt. Pápa Város Önkormányzata minden évben kedveskedik a nehéz sorsú családok gyermekei számára ünnepi műsorral, melyben ezúttal a Munkácsy Mihály Általános Iskola diákjai működtek közre. M. Varga Veronika művelődésszervező azt hangsúlyozta, a JMK igaz csak a helyszínt biztosítja a rendezvény számára, de teszik ezt nagy örömmel, hiszen a résztvevő gyermekek számára sokat jelent, hogy a város színháztermében élhetik át a karácsonyi műsort. 
Az alkalmon dr. Áldozó Tamás köszöntötte a megjelent gyermekeket. Az alpolgármester beszédében arra buzdította a diákokat, hogy merítsenek az ünnep hangulatából és próbálják a meghittséget átvinni hétköznapjaikba is. 
- Legyetek nagyon nyitottak, és szívjatok magatokba minél többet a családotok szeretetéből, aztán amikor szüleitek év közben feszültebbek, fáradtak, ebből szeretetből sugározzatok feléjük, amennyit csak lehet. De kívánom nektek azt is, hogy az ajándékok mellett, amiket kaptok, adjatok ti is, főleg szeretetet – fogalmazott Áldozó Tamás.

Pápa Város Önkormányzata nemcsak műsorral lepte meg a hátrányos helyzetű gyermekeket, a Munkácsy iskola nagy gonddal összeállított előadása után ajándékcsomagot vehettek át a diákok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-30 08:05:24

Családbarát barokk a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-12-21 20:11:30

Karácsonyi hangverseny a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2020-01-23 06:29:18

Magyar modern vizuális kultúra európai kontextusban - Hencze Tamás kiállítása


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:56:10

Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó